0
0Ft
  • A kosár üres

    Nincs termék a kosaradban

Prémium ülőgarnitúrák

Maximális funkcionalitás Ülőgarnitúráink funkcionalitásban egyedülállóak, többféle konstrukcióval is megrendelhetők. A kanapéba építhető, speciális fejlesztésű acélvázkeretes ágygép ami a legtöbb modellünknél 160×200 cm méretű, a mindennapos alvást is lehetővé teszi, a fekvőfelületbe épített (bioágyaknál használt) gőzölt bükkfa rugók pedig biztosítják a maximális komfort érzetet. Foteleink háromféle variációval készülnek. A relax funkció már egyetlen gombnyomással aktiválható, s akár forgó hintaszékként is használhatja kedvenc foteljét. Kárpitozás Bőr és szövet bevonóanyagokat egyaránt alkalmazunk. Bőreink kiváló minõségűek, I. osztályú olasz marhabőrök. Bõrgarnitúráinkat teljes egészében színbőrrel vonjuk be. Széles színválasztékot kínálunk kedvező áron, hiszen egyenesen az olaszországi gyártótól szállítunk. A fabetéteket tetszőleges színben, selyemfényû vagy magasfényű kivitelben, bükk- vagy tölgyfából magunk gyártjuk, de igény szerint akár fabetét nélkül is megrendelhető szinte mindegyik modellünk.

Maximális funkcionalitás
Ülőgarnitúráink funkcionalitásban egyedülállóak, többféle konstrukcióval is megrendelhetők. A kanapéba építhető, speciális fejlesztésű acélvázkeretes ágygép ami a legtöbb modellünknél 160×200 cm méretű, a mindennapos alvást is lehetővé teszi, a fekvőfelületbe épített (bioágyaknál használt) gőzölt bükkfa rugók pedig biztosítják a maximális komfort érzetet. Foteleink háromféle variációval készülnek. A relax funkció már egyetlen gombnyomással aktiválható, s akár forgó hintaszékként is használhatja kedvenc foteljét.

Kárpitozás
Bőr és szövet bevonóanyagokat egyaránt alkalmazunk. Bőreink kiváló minõségűek, I. osztályú olasz marhabőrök. Bõrgarnitúráinkat teljes egészében színbőrrel vonjuk be. Széles színválasztékot kínálunk kedvező áron, hiszen egyenesen az olaszországi gyártótól szállítunk. A fabetéteket tetszőleges színben, selyemfényû vagy magasfényű kivitelben, bükk- vagy tölgyfából magunk gyártjuk, de igény szerint akár fabetét nélkül is megrendelhető szinte mindegyik modellünk.

Összesen 6 találat