0
0Ft
  • A kosár üres

    Nincs termék a kosaradban

cimkek

Tisztítás

Vállalunk kárpit- kanapé, szőnyeg tisztítást, Helyszínen vagy telephelyünkre elszállítva gondosan és alaposan. (Figyelem! Nem megfelelően használt és ápolt termék, túl makacs szennyeződést nem minden esetben lehet 100%-ig teljes mértékben kitisztítani. Pl.: gép olaj, ruhanemű által megfogott bútorok……)

(Tisztítás díjáról kérjen egyedi árajánlatot.)

villaskulcs

Bútorzat összeszerelés, építés

Vállalkozásunkból rendelt, vagy akár máshonnan vásárolt termék összeszerelés.(ágyak, szekrények, keretek, heverők, székek és további bútorzatok)

(Összeszerelés díjáról kérjen egyedi árajánlatot.)

Tanácsadás, segítség nyújtás

Újonnan épült, felújítás utáni lakását/házát segítünk berendezni. Nincs ötlete esetleg elképzelése? Házhoz megyünk, terepszemle után közösen leülünk, és személyre szabva digitális vagy hagyományos katalógusunkból segítünk kiválasztani önnek és környezetének a legmegfelelőbb Bútorzatot. Akár komplett ház/lakás, vagy csak egy helyiség az épületen belül. Mi segítünk otthont teremteni önnek!

(Sikeres vásárlás megtörténésekor ez a szolgáltatás díjmentes. Ha a vásárlás elmarad a szolgáltatást igénybe vevő köteles megfizetni az úti költségét és a napi díját a tanácsadónak. Ennek a díja 150.- Ft/Km + Helyszíni tanácsadás/segítség nyújtás óránként 800.- Ft)

Plusz Garancia Vásárlás

Lehetőséget nyújtunk a meglévő garancia mellé további, megvásárolható garanciát kínálni. Ez függ a termék kategória besorolásától és a termék árától, mennyiségétől. Vásárolható évek egy egész összegben maximum 5 év. Alternatíva megoldást is lehet választani, 5 évnél kevesebb, vagy 5 év. éves díjfizetéssel.

( Érvényes Fizetés után az ön által kiválasztott termékre kérjen egyedi ár ajánlatot. )

Office_room_icon.svg

Cégek számára

Meglévő iroda termékeinkre kollektív megrendelés lehetőséget biztosítunk. Árucikk típusa és mennyisége kijelölését követően,
cégünk leszállítja, összeszereli majd a kívánt helyre helyezi a bútorokat.
Szükség esetén helyszínre megyünk, ahol személyesen felmérjük az igényeket.
További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.